Die Unternehmen

Rmoni

Gründungsjahr: 2005 Beschäftigte: 14

Geschäftsführung:
Bart Meekers

Maastrichterstraat 311
BE3740 Bilzen

Telefon: 0032 89 51 50 12www.rmoni.cominfo@rmoni.com

Branchen:
Elektrotechnik

Rmoni ontwikkelt hardware en software voor het op afstand volgen en meten van kritische parameters, zoals temperaturen bv in koelcellen, labo’s of ziekenhuizen. Deze systemen zijn draadloos en lopen via een web-interface. Daardoor zijn ze heel makkelijk te installeren en op te volgen. Je kan ze eender waar en wanneer raadplegen op een computer, een tablet of een smartphone.

Rmoni ontstond in 2005 toen men een generieke oplossing bedacht voor klanten die op afstand wilden meten en bewaken. Omdat Rmoni de nodige technische achtergrond in huis had, kon het die ‘sensor-to-web’-technologie zelf ontwikkelen. Met behulp van subsidies kon Rmoni zelf prototypes ontwikkelen, die men bij potentiële klanten kon laten proefdraaien. Al snel stapten twee belangrijke investeerders mee in het kapitaal van het bedrijf: LRM en Allegro investment fund. Deze investeerders zitten ook vandaag mee in de Raad van Bestuur en brengen ook veel ervaring en een uitgebreid netwerk aan boord.

We richten ons met onze technologie op volgende sectoren: Food, Pharma, Energy en Healthcare. Onze verkoop organiseren we doorheen Europa via distributeurs en resellers. Ondanks ons vrij prille bestaan hebben we al een mooie lijst klanten in binnen- en buitenland, zoals Mc Donald’s en Universitair Medisch Centrum Utrecht in Nederland. In België hebben we de Panos-broodjeszaken en het OLV ziekenhuis in Aalst op uitgerust.

TeTRRA Technologieatlas | Impressum

TeTRRA - Technology Transfer & Recruiting in Rural Areas ist ein grenzüberschreitendes Projekt in der EUregio Maas-Rhein, das von der Europäischen Union gefördert wird. Als attraktiver Wirtschaftsstandort, der als ländlicher Raum Natur und Technik verbindet, die Wirtschaftsregion jungen Menschen eine Zukunftsperspektive. das von qualifizierten im Grenzraum Belgien, Nuederlande und Deutschland voranzutreiben und Fachkräfte in der Region zu gewinnen. Weitere Informationen erhalten Sie unter www.tetrra.eu