Les entreprises

Entelec Control Systems nv/sa

Année de création: 1992 Employés: 30

Wetenschapspark 25
BE3590 Diepenbeek

Téléphone: 0032 11 30 30 01www.entelec.beinfo@entelec.be

Secteur:
Electrotechnique

Het expertisegebied van Entelec Control Systems uit Diepenbeek? De ontwikkeling van system integration solutions: de oplossing voor een efficiënt beheer van technische systemen en beveiligingsinstallaties.


Het binnenshuis ontwikkelde ‘Sky-Walker Integration Platform’ maakt het mogelijk eender welke technologie (van branddetectie tot ventilatie) binnen een gebouw of site te integreren en aan te sturen vanuit één systeem. Je kan het vergelijken met de cockpit van een vliegtuig: piloten krijgen hierin ook een overzicht van aanwezige technieken.

De bewaking van steden, waar steeds meer camera’s in het straatbeeld verschijnen, wordt bijvoorbeeld op die manier verzorgd. Bewakingsagenten in de controlekamer beschikken met het Platform over een eenvoudig middel waardoor hun focus niet ligt op werken met ingewikkelde tools. Dit is niet alleen gebruiksvriendelijk, het reduceert ook het aantal trainingen, onderhoudsinterventies en/of misverstanden tot een absoluut minimum. Efficiëntie ten top.

TeTRRA Technologyatlas | Mentions légales

Technology Transfer & Recruiting in Rural Areas est un projet transfrontalier dans l'Euregio Meuse-Rhin, subventionné par l'Union européenne. Treize partenaires se sont fixés comme objectif principal de stimuler le transfert de technologie entre les hautes écoles/universités, les instituts de recherche et les petites et moyennes entreprises innovantes (PME) notamment dans la zone frontière de la Belguique, de l'Allemagne et des Pays-Bas et de rallier du personnel qualifié à cette région. Plus d'informations sur www.tetrra.eu