Les entreprises

Rmoni

Année de création: 2005 Employés: 14

PDG:
Bart Meekers

Maastrichterstraat 311
BE3740 Bilzen

Téléphone: 0032 89 51 50 12www.rmoni.cominfo@rmoni.com

Secteur:
Electrotechnique

Rmoni ontwikkelt hardware en software voor het op afstand volgen en meten van kritische parameters, zoals temperaturen bv in koelcellen, labo’s of ziekenhuizen. Deze systemen zijn draadloos en lopen via een web-interface. Daardoor zijn ze heel makkelijk te installeren en op te volgen. Je kan ze eender waar en wanneer raadplegen op een computer, een tablet of een smartphone.

Rmoni ontstond in 2005 toen men een generieke oplossing bedacht voor klanten die op afstand wilden meten en bewaken. Omdat Rmoni de nodige technische achtergrond in huis had, kon het die ‘sensor-to-web’-technologie zelf ontwikkelen. Met behulp van subsidies kon Rmoni zelf prototypes ontwikkelen, die men bij potentiële klanten kon laten proefdraaien. Al snel stapten twee belangrijke investeerders mee in het kapitaal van het bedrijf: LRM en Allegro investment fund. Deze investeerders zitten ook vandaag mee in de Raad van Bestuur en brengen ook veel ervaring en een uitgebreid netwerk aan boord.

We richten ons met onze technologie op volgende sectoren: Food, Pharma, Energy en Healthcare. Onze verkoop organiseren we doorheen Europa via distributeurs en resellers. Ondanks ons vrij prille bestaan hebben we al een mooie lijst klanten in binnen- en buitenland, zoals Mc Donald’s en Universitair Medisch Centrum Utrecht in Nederland. In België hebben we de Panos-broodjeszaken en het OLV ziekenhuis in Aalst op uitgerust.

TeTRRA Technologyatlas | Mentions légales

Technology Transfer & Recruiting in Rural Areas est un projet transfrontalier dans l'Euregio Meuse-Rhin, subventionné par l'Union européenne. Treize partenaires se sont fixés comme objectif principal de stimuler le transfert de technologie entre les hautes écoles/universités, les instituts de recherche et les petites et moyennes entreprises innovantes (PME) notamment dans la zone frontière de la Belguique, de l'Allemagne et des Pays-Bas et de rallier du personnel qualifié à cette région. Plus d'informations sur www.tetrra.eu